De mensen in de praktijk

Maarten Tijsma (GZ-psycholoog) & Petra Gilhuis (psychotherapeut, GZ-psycholoog) hebben de maatschap Mens in de Praktijk opgericht om kleinschalig te werken zodat de betrokkenheid bij het werk op vele vlakken vergroot wordt. Later is Rebecca Hartz (GZ-psycholoog en psychotherapeut) er bij gekomen. Alle drie hebben ruime ervaring in het werken binnen de GGZ en staan geregisteerd in het BIG-register (Wet op de Beroepen in de individuele Gezondheidszorg).

Meer recent is Florens Hoek (GZ-psycholoog) de praktijk komen versterken.

 

Onze Visie

Werken aan welzijn veronderstelt in onze visie zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de mensen die zich bij ons aanmelden. Voor een effectieve behandeling is één van de belangrijkste voorwaarden dat het onderlinge contact in de werkrelatie goed is. Pas dan kan er echt samengewerkt worden in een passende en oplossingsgerichte behandeling. Dit betekent, waar mogelijk, van beide kanten een actieve opstelling.

We zijn lid van de LVVP. Dit is de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten, die onder andere aan kwaliteitstoetsing doet door middel van visitaties. Voor nadere informatie zie; www.lvvp.info. Hier vindt u tevens meer informatie over onze beroepscode en wet- en regelgeving (Wet BIG, WGBO, WKCZ, WMG) die onlosmakelijk met ons dagelijks werk verbonden is, omdat hier rechten en plichten van behandelaar en uzelf in beschreven staan.

Ondanks alle zorgvuldigheid, kan er een vraag of klacht zijn over de behandeling. We willen graag dat dit dan eerst besproken wordt met de betreffende hulpverlener, die zal zoeken naar manieren om tot een goede oplossing te komen, eventueel samen met een collega. Mochten we er niet samen uitkomen dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de LVVP. Zij zijn ervoor om naast de klachtopvang te bemiddelen in de klachtafhandeling. Zie www.lvvp.info.

We hopen en streven naar een optimale samenwerking tussen hulpverlener en hulpvrager. Aansluitend bij onze visie op werken aan welzijn, is wederzijds respect niet slechts een uitgangspunt, maar vooral een basisvoorwaarde.

Onze BIG-nummers :

Maarten Tijsma – 89065185525

Petra Gilhuis – 69052464816

Rebecca Hartz – 59913708816

 

Maarten in de Praktijk

Petra in de Praktijk

Petra & Maarten
in de Praktijk

Rebecca in de Praktijk

Mens in de Praktijk
Wilhelminastraat 43a
2011VK Haarlem
info@mensindepraktijk.nl
023 820 03 96
KVK 53199510

Petra & Maarten
in de Praktijk

Stel vrijblijvend een vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Adres

Wilhelminastraat 43a
2011VK Haarlem