Aanmelden

Aanmelden kan zowel telefonisch als digitaal. Tevens vindt u hieronder onze wachttijden*.

Aanmeldwachttijd basis-ggz: momenteel gesloten. Dit is de wachttijd tussen het moment van aanmelden en het moment dat een intake kan plaatsvinden.

Aanmeldwachttijd gespecialiseerde-ggz: momenteel gesloten. Dit is de wachttijd tussen het moment van aanmelden en het moment dat een intake kan plaatsvinden.

Er is geen wachttijd tussen de intakefase en de behandelfase.

Bovenstaande wachttijden zijn geactualiseerd op 18-07-2024.

De wachttijd is i.p. niet afhankelijk van waar u verzekerd bent.

We bieden geen basis-ggz aan voor mensen die verzekerd zijn bij Zorg & Zekerheid, waaronder AZVZ.

 

Telefonisch

Op maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen zijn we telefonisch bereikbaar tijdens ons spreekuur van 12.30 tot 12.50 uur via telefoonnummer 023 820 03 96. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een voicemailbericht achter te laten met naam en telefoonnummer, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Dit nummer kan natuurlijk ook gebeld worden voor vrijblijvende vragen.

Digitaal aanmelden

Na het aanklikken van de ‘Maak een Afspraak’ button kan een aantal gegevens ingevuld worden, waarna wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u zullen opnemen.

We vragen telefonisch altijd naar de reden van aanmelding en of er sprake is van een verwijzing. We hebben altijd enkele gegevens nodig, zoals uw geboortedatum en de naam van uw zorgverzekeraar.

We willen met een ieder die een beroep op ons doet zo snel mogelijk een afspraak maken, zodat er spoedig gestart kan worden met het werken aan verandering.

Mens in de Praktijk werkt tijdens kantooruren. Heeft u buiten deze tijden dringend hulp nodig, dan adviseren wij u contact op te nemen met de dienstdoende huisartsenpost.

* Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Maarten in de Praktijk

Petra in de Praktijk

Petra & Maarten
in de Praktijk

Rebecca in de Praktijk

Mens in de Praktijk
Wilhelminastraat 43a
2011VK Haarlem
info@mensindepraktijk.nl
023 820 03 96
KVK 53199510

Petra & Maarten
in de Praktijk

Stel vrijblijvend een vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Adres

Wilhelminastraat 43a
2011VK Haarlem