De informatie

We doen ons uiterste best om de informatie op deze website up to date te houden, waarbij wij bronnen gebruiken die wij betrouwbaar achten. Aan de geboden informatie op deze website kun je echter geen rechten ontlenen. Vooral de informatie rond de vergoedingen en de contractering met verzekeraars is aan veranderingen onderhevigd. In dat kader adviseren wij altijd uw polisvoorwaarden te controleren, dan wel contact op te nemen met uw zorgverzekeraar, om zo voor de eerste afspraak zekerheid te verkrijgen over de vergoedingen.

Gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Het antwoordformulier wordt beheert door Mens in de Praktijk. Uw bezoek aan deze website en de gegevens die u hierbij verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld met inachtneming van de geldende regels ter bescherming van de privacy en de overige regels van het Nederlands recht.

Informatie van derden

Op deze site wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie van derden. Die informatie is niet nader beoordeeld op juistheid, volledigheid of actualiteit. Wij aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Gebruik website

Deze website is voor persoonlijk (niet-commercieel) gebruik. Het is niet toegestaan informatie of beelden van deze website, te wijzigen, te kopiƫren, te distribueren, te verzenden, te tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, er gebruiksrechten op te verlenen, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen.
Mens in de Praktijk kan geen garanties geven voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van deze site.

Mens in de Praktijk
Wilhelminastraat 43a
2011VK Haarlem
info@mensindepraktijk.nl
023 820 03 96
KVK 53199510

Petra & Maarten
in de Praktijk

Stel vrijblijvend een vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Adres

Wilhelminastraat 43a
2011VK Haarlem